“Fa'asa'o Fa'asa'o i Tisiki olo: Siitia Lou Tufuga”

I le lalolagi o u'amea, faufale, ma galuega faufale, e tasi le meafaigaluega e tu e fai ma fa'ailoga o le sa'o ma le agava'a: Grinding Discs.O nei tisiketi, e masani ona manatu faatauvaa i ai, o ni toa e le taulia i tua atu o le anoanoai o foafoaga mataina.Se'i o tatou su'esu'e i le mea e taua tele ai nei tisiketi, ma pe fa'apefea ona fa'aeaina lou tomai.

Fa'atinoga Fa'atino: fa'ameamea tisiketi ua fa'ainisinia e fa'ao'o mai ai fa'atinoga sili.Faatasi ai ma lau maai-maai ma mea umi, latou te tipiina i uʻamea, sima, ma e oʻo lava i le taʻavale pei o se naifi vevela i le pata.Pe o lo'o e faia ni fa'alava u'amea po'o le faia o ni fa'ailoga u'amea lavelave, o nei tisiki e fa'amautinoa le sa'o ma le mama tipi i taimi uma.

Avanoa Fa'asalaina:** O le fa'amaneta o le olo tisiki o lo'o taoto i lo latou fa'aogaina.E tutusa i latou i le fale i totonu o se fale faigaluega faʻapolofesa fai uʻamea ma se fale taʻavale a le DIY.Mana'omia ona olo i lalo pito talatala o se fasi u'amea?Tisike olo olo ua e ufiufi.Fuafua se galuega fa'afou fale?O nei tisiketi e mafai ona vave fa'aogaina sima ma masonry.

Malosi i tua atu Fa'atusatusa:** A e teu fa'afaigaluega i tisiki olo, e te teu fa'afaigaluega i le umi o le ola.Faia mai mea malolosi, o nei tisiketi ua fausia e fa'afetaia'ia le faigata o fa'aoga mamafa.Fa'atofa i le sui soo - o se tisiki olo lelei e mafai ona fa'atasi ma oe i le tele o galuega.

Saogalemu i le Lumanai:** Saogalemu e le tatau ona fetuutuunai, ma olo olo ua mamanuina ma lenei manatu.O le tele o tisiketi o loʻo faʻaalia ai fausaga faʻamalosia e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le malepelepe, faʻamautinoaina se avanoa faigaluega saogalemu ma leai se lamatiaga.

Sa'o ma Pulea:** E iloa uma e tufuga o le sa'o o le ki.O tisiki olo e maua ai le fa'atonuga e te mana'omia mo na tipi lavelave ma fa'ai'uga ma'ale'ale.Pe o oe o se tagata poto poto po'o se tagata amata, o nei tisiketi e fa'amalosia oe e ausia taunu'uga e te va'aia.

Le So'o Sili a Lau Tufuga:** Mai tufuga u'amea tufuga fa'atagata e o'o atu i faufale faufale o lo'o fa'atūina fa'alava, o tisiki olo ose feso'ota'iga ia i latou uma o lo'o sailia le atoatoa i a latou galuega.O latou o le alalaupapa i le va o mafaufauga ma le foafoaga, liliu mea mata i galuega o faatufugaga.

I le faaiuga, o tisiki olo e le na o ni meafaigaluega;o ni meafaigaluega e sa'o lelei, fegalegaleai, ma tumau.Latou te faʻamalosia tufuga e tuleia tuaoi o latou fatufatuga aʻo tausia le saogalemu ma le pulea.Pe o oe ose fa'apolofesa po'o se fa'afiafia DIY, o nei tisiketi o le a fa'aeaina ai lau tufuga i se maualuga fou.O lea la, talia le malosi o le saʻo ma le oloina tisiki ma tatala lou gafatia o se tufuga.

Keywords: faʻameamea tisiki, tufuga, tipi-mataʻi, mea tumau, tipi mama, feʻaveaʻi, faʻameamea, avanoa faigaluega, faʻamalosia, mea mataʻutia, agavaʻa, tumau.


Taimi meli: Sep-15-2023